måndag 21 mars 2011

Seg morgon

Min sömnlöshet den sista tiden har ju näst intill gjort mig galen.
Men nu, de sista två nätterna har jag faktiskt sovit i flera timmar i sträck, eller nåja, fyra + fem under helgen och det får bli godkänt eftersom det varit riktigt uruselt innan.

Men idag är det segt, jag har huvudvärk och har ännu inte kommit upp ur sängen trots att jag idag har en del att ta tag i. Upp med nya låsbara brevlådan, långpromenad med syrran, fixa packningen inför morgondagen eftersom jag sover kvar en natt på vårdhotellet, ringa dottern (som kommer att åka hem från Thailand där hon varit sedan oktober), ringa jobbet för att göra en sista avstämning, leta reda på dom vita converse dojjorna (för nu ÄR det vår), de har varit borta sedan flytten.

Sen ikväll blir det till att skrubba kropp och hår med Descutan, middag med B och förhoppningsvis sömn i tid, upp i ottan, ny skrubbning med samma procedur och sen kör B in mig till sju.

Jag borde längta tills att den försvinner ur min kropp men det är ju inte så ofta som nån satt en kniv i min kropp så samtidigt så känns det som en förlust, så jäkla knasigt allting. ibland funderar jag ju till och med om det verkligen är sant, om det ens hänt. Men sen kommer man ju liksom ihåg.... just ja, det simmar visst omkring en massa cancerceller i ett nystan i min kropp.

Nej, bara att bita ihop, inte låta sig besegras, det är min kropp och jag bestämmer och de hör faktiskt inte hemma här...

Nu får det lov att bli upp och hoppa....frukost och långpromenad, solen lyser ju för jösse namn !

2 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg du skapat! OP kommer att må bra, och den är en milstolpe i den här konstiga "just för tillfället situationen" vi befinner oss i. Snart är du igång, och snart är det över.

  Varma kramar från Vällingby!

  SvaraRadera
 2. Tack Ida, har ju en som alltid skapat mina bloggar från mina önskemål och hon lyckas alltid så bra.
  Jag känner ju själv att jag vill komma igång, få allt klart för mig så jag vet hur livet de närmaste månaderna kommer att te sig med behandling etc. Även om man är "sjuk" så behöver man ju ändå ha ett visst mått av planering omkring sig och livet stannar ju inte upp för det här även om kanske farten avtar..

  Tack för kramar, skickar ett par tillbaka, hoppas du har en bättre dag idag och att värken är hanterbar.

  SvaraRadera