söndag 5 februari 2012

3 dagar kvar

Sen bär det iväg.

Men först måste jag på sjukhuset för gång nr 11 med Herceptinet. Jag har nästan tappat räkningen, det kanske är nr 12. Hmm, får kolla i morgon.

Sen ska det växlas dollar och packas klart.

Har påbörjat det idag och upptäcker att mycket av mina klädet är svarta. Klänningar, tunikor, tröjor o jeans. Får nog uppdatera min garderob over there med lite färg. Men, har lyckats få med en knallrosa tröja och bruna tunna skinnjackan.

Innan jag åker ( jag vet, det är lite smådumt), så ska jag inhandla en grymt snygg, brun handväska. Har velat på den i flera dagar då jag vet att jag med 99,9% säkerhet kommer att köpa en i NY men jag skulle så gärna vilja ha den under resan.

Och så hoppas jag att kylan ger med sig. Igår kväll somnade jag till 30 minusgrader och efter att ha varit nere på 18 har det nu sjunkit igen till 23,7. Ingen rolig elräkning som kommet att dimpa ner nästa gång.

Hoppas ni har det bra alla... Att läget är under kontroll, att dåliga implantat plockas ur, att håret växer för er som nyss stoppat undan peruken, att muskler stärks och övervikten får ge vika. Att tårar få falla och att nedstämdheten minskar och glädjen får större utrymme. Att tumörer minskar i storlek o att nya håller sig borta och att livet är starkare än döden.

Kram till er allihopa, ni vet vilka ni är.

6 kommentarer:

 1. Skickar en stor kram tbx till dig och hoppas allt blir bra på din resa :)

  SvaraRadera
 2. Bon voyage och många önskningar om en härlig rolig och alldeles uuunderbar resa !

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Ulrika... Jag hoppas den blir full av nya intryck.
  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Karin, jag hoppas också att den blir mega underbar. Vi kommer garanterat att fylla våra dagar. Hoppas du har det bra och att allt "flyter" på.
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Hoppas resan blir fantastisk!! Kram

  SvaraRadera